mandag 29. november 2010

Helt ny i denne verden!

Heiv meg på Scrapperiket sin utfordring der vi skulle være inspirert av ordet NY!  Det måtte bli et babykort.  Det er jo bare så utrolig koselig å lage babykort.  :-)) 

søndag 21. november 2010

Engel med pusekatt

Jeg bare måtte scrappe dette nydelige bildet.  Blått er, som jeg sikkert har sagt hundre ganger før, min favorittfarge på julekort. Jeg blir aldri lei av å lage blå julekort. :-))  Legger denne inn i Skrapperiket sin utfordringblogg med tema JUL. 

lørdag 20. november 2010

Et nyyydelig motiv

Jeg lette etter et motiv til Nordsalten sin utfordringsblogg og kom over dette herlige motivet.  Har virkelig kosa meg med å pusle sammen dette kortet. :-))  Skulle egentlig se "Skal vi danse?", men endte til slutt med scrappesakene foran TV'n - hihi.  Vintage er egentlig ikke det jeg liker best, men jeg ble faktisk ganske fornøyd med kortet. 

Et bryllupskort


Jeg har fulgt skissa til Sketchy Colours og laga et bryllupskort. Godt å gjøre noe anna imellom alle julesakene som nå flyter på scrapperommet.

lørdag 13. november 2010

Julestjerne


Jeg fant ei skisse hos Skrappekammeret og den var flott å jobbe etter.  Lyserød er jo etter hvert også blitt en julefarge. Det er jo litt stilig egentlig. :-)) 

onsdag 10. november 2010

Måtte bare prøve meg på en kurv

De siste kveldene har jeg pusla med denne kurven. Kjempemorsomt, selv om det var litt tidkrevende.

Dette var mitt første forsøk, men neppe det siste. Det ga mersmak. :-))  Neste gang skal jeg sverte litt mer før jeg begynner å flette. Jeg legger denne inn i utfordringsbloggen til Sukkersøtt - "Til en du er glad i:"

søndag 7. november 2010

Ei glitrende blånissejente

Så ble det et blått glitterkort nå i kveld. Har hatt det liggende foran varmepumpa for at glitteret skulle bli tørt. :-))  Dette kortet ville passet til utfordringen "Rødt er tabu" hos Anonyme scrappere, men jeg har jo allerede lagt inn et kort der.....- så da blir det Scrapperiket i stedet. Det er første gang jeg legger inn noe der. :-))

Julekort i vintagestil

Vintagestil er liksom ikke min greie, men her har jeg altså prøvd meg på et julekort. Stemplet med koret er jo så fint og det passa så godt med notestemplet bakpå. :-)) 

mandag 1. november 2010

Så er det (snaaart) jul igjen....

Heldigvis er det ei stund til jul, men julekortproduksjonen er i full gang. Jeg har laga et blått julekort som jeg deltar med i konkurransen hos Anonyme scrappere og novemberutfordringen hos Norske Scrappere    Det er brukt glitter på både snøfnugg og nisseskjegg, men det kommer ikke så godt fram på bildet.  Selv er jeg faktisk mest glad i blå julekort. :-)) Blånisser er vel knallsøte - ikke sant???