torsdag 31. mars 2011

Konfirmasjonskort i utradisjonelle farger

Sketchy colors har ei fargeutfordring som jeg synes er litt morsom. Jeg har aldri laga kort i fargene rosa, oransje og hvit.  Jeg var litt skeptisk i starten, men det gikk seg til etter hvert. Jeg ble jo litt inspirert av kortene som fulgte utfordringa. Litt uvant, men det ble jo ikke stygt??

onsdag 30. mars 2011

Veske til vårantrekket

Jeg dro til Trondheim i vinterferien. En flott by og masse butikker. Perfekt for meg. :-))  Utrustet med kart fant jeg fram til quiltebutikken tidlig en morgen. Dagen før hadde jeg kjøpt meg ny vårjakke og da vil jeg selvsagt få behov for ei veske som matcher :-)).  Utrustet med beltet til jakken, for å være sikker på å finne riktige farger, gikk jeg på jakt i stoffbutikkens mange hyller. Det er jo en nytelse å se så mange flotte farger og mønstre. Kunne gjerne overvintra der. :-)) Resultatet av innkjøpsrunden ser dere på bildet, - jakken ligger underst - og det hvite er sånn som skal gjøre veska stødig. Tror dere dette kan bli bra?  Jeg har tenkt å ta utgangspunkt i veskemønstret i Quiltemagasinet, men jeg følger sjelden et mønster, så jeg får se. Jeg fant et lite strykbilde med nydelig motiv og en stoooor knapp som skal være til pynt på reima over lokket. Nå er det bare å vente på den stooore syinspirasjonen....

tirsdag 29. mars 2011

Kammerpikenes lifteutfordring

Det er sjelden jeg lifter kort, men jeg må innrømme at dette var litt morsomt. Lot meg inspirere av teksten "Vår i luften" på kortet til Linda (Scrappekammeret) som har bloggen Pysselbus og har kosa meg med lette vårfarger.  Her hos oss er det nemlig lite som minner om vår, men nå ser jeg at det meldes noen få varmegrader, så kanskje det er håp, tross alt.

Håper Linda blir fornøyd med liften min. :-)))
Nord-Salten hobbyklubb har en utfordring med å lage tenåringskort, så jeg hiver meg med der også.

lørdag 26. mars 2011

Flere konfirmasjonkort


I dag har jeg laga to konfirmasjonskort til gutter.  Stemplene er digitale stempler handlet på nettet. Det er jo så lettvint og så kan man justere og få dem nøyaktig så store som man selv ønsker.  Dessuten skal de verken vaskes eller lagres på scrapperommet. Kan det bli bedre??  Jeg har ikke funnet noen utfordringsblogger som disse passer til, men legger de ut likevel. :-)) Det er flere som spør etter konfirmasjonskort, så det er lurt å komme seg i gang.

torsdag 24. mars 2011

En lilla ballerina

Denne ballerinaen ble malt for ei stund siden og montert på den lilla ramma som er fra Spellbinder. Så ble den liggende der.  Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for hvordan fortsettelsen skulle bli, men da jeg så Kort o Manias utfordring om å bruke dies og punchere kom inspirasjonen til å gjøre den ferdig. Har i tillegg brukt punch fra Mc Gill for å lage greiner og  en M Stuart-punch til sommerfuglene. 

onsdag 23. mars 2011

På tide å tenke på konfirmasjonskort - i snøværet

Ute laver snøen ned og våren ser ut til å være lysår unna..... Hagen ligger under en meter snø - det har kommet minst 30cm siste døgnet. Skal det aldri ta slutt??  Jeg kan like godt innrømme det; - jeg er rett og slett vææærsjuk!!! Det er godt å trekke ned persiennene på scrapperommet og glemme alt som har med vær og årstider å gjøre.  I går laga jeg et konfirmasjonskort etter skissa til Sukkersøtt.  Føler meg svært så flink for jeg har brukt resteark og et motiv jeg hadde liggende. Arkene har jeg sydd sammen på symaskinen. Blomsten er trykket med Spellbinder og til midten har jeg klippet av en  hvit blonde som har fått en svart perle inni til slutt.  Flott skisse å jobbe etter.

tirsdag 22. mars 2011

Together forever

Er de ikke nydelige her de sitter??  Jeg falt fullstendig for dette stemplet og måtte bare skaffe meg det. :-))  Har malt med distress ink og pynta i brunt, grønt og hvitt for å legge denne inn i utfordringe til That's just so cute.

mandag 14. mars 2011

En god latter forlenger livet

Denne herremannen har jeg brukt på flere kort. Han er virkelig til å bli i godt humør av!  Jeg har brukt to sommerfuglpunchere og en bordpunch fra M Stuart, Spellbinderdies og Quickuts dies samt swirler fra Rev. Dette er et staffelikort og jeg legger det i utfordringene til Anonyme Scrappere og Nord Salten hobbyklubb.  Siden Sukkersøtt utfordrer oss til å lage guttekort, så legger jeg det ut der også.  Gutter er vel gutter - fra vogge til grav. :-))  Håper ingen følte seg støtt nå, - for det var ikke meninga.

En liten tilleggskommentar i ettertid. Jeg vant utfordringa hos Nord Salten Hobbyklubb med dette kortet. Koselig!!

søndag 13. mars 2011

Med et lite snev av vår....

Jeg ble litt inspirert av fargevalget til Sketchy Colors denne uka. Grått, hvitt og lilla er lekkert i lag.  Jeg har valgt å framheve det lekre mønsterarket og lage litt pynt ton i ton. Hva synes dere?  Gir det ikke en bitte liten vårfølelse??

Med stilige nettingstrømper

Fikk i oppdrag å lage kort til ei som, utrolig nok, fylte 60 i januar.  Har hatt stempeltrykket av denne dama med nettingstrømper liggende ei stund, - og nå måtte jeg bare benytte henne.  Ble litt hastverkskort, men legger det ut likevel.

 

søndag 6. mars 2011

Høstløper i mars - ja sånn kan det gå! :-))

Noen sier at jula varer helt til påske, men at høsten varer til i mars var vel nytt for de fleste...(hhi).  Nok om det, jeg begynte i alle fall på denne løperen i høst, og som dere skjønner har det tatt noe tid å få den ferdig.  Her kommer bilde av resultatet og nå er den i alle fall klar til høsten kommer. :-)  Litt stusslig å legge den i skuffen med en gang den er ferdig, men så får jeg heller glede meg til å ta den fram igjen.

lørdag 5. mars 2011

Konfirmasjonskort med gitar

Det er mange som spør om jeg lager konfirmasjonskort, - så her er det bare å hive seg rundt.  Har brukt formiddagen til å lage et guttekort med gitarmotiv.  Har stifta en del for å matche Scrapperikets utfordring denne uka. :-))

tirsdag 1. mars 2011

Hønene har invadert huset :-))


Mens halve Norges befolking er angrepet av VM-feber, har jeg vært smitta av hønebasillen.  Jeg får nok ikke gull, men jeg har fått 4 dekkebrikker med høner i friske vårfarger.  Jeg har virkelig kosa meg med dette arbeidet, men nå er siste sting satt og jeg er fornøyd med resultatet. :-))