tirsdag 31. mai 2011

Til den spreke snuppa :-))

Dette stempeltrykket er bare så herlig. Jeg håper jeg er så sprek når jeg blir gammel.:-))  Jeg lette lenge for å finne et tekststempel som passa til motivet og lo litt for meg selv da valget falt på "snuppe"- stemplet.  Har ellers pynta med blonder, blomster og perler. Jeg er så lite opptatt av merker på papir og pynt, - jeg leter farger og mønstre som jeg synes passer sammen. Jeg legger kortet i utfordringa til A spoon full of sugar der tema er blomster og Sukkersøtt der tema er "typisk meg" - for dette kortet viser nok min stil.

søndag 29. mai 2011

Mens vi venter på sol og varme

Jeg fikk så lyst til å lage et litt sommerlig kort og denne jenta i kjole og bare legger gir virkelig løfte om sol og varme dager.  Nå er vi virkelig lei gråværet og regnet her nord, så når jeg legger dette kortet inn i utfordringa til Sketchy colours 73, så er det med et håp om litt mer sommer.   Jeg har valgt mønsterark i samme farge som motivet og har sydd fast en blonde bak stempeltrykket. Det var ei fin skisse å jobbe etter. :-))  Jeg har også lagt kortet i utfordringa til Anonyme scrappere som har baby/barn som tema.

tirsdag 24. mai 2011

Min kjære mamma

De fleste scrapper bilder av barn og barnebarn, men jeg har valgt å gå den motsatte veien. Min mamma har feiret 80-årsdag og selvfølgelig tok vi mange bilder. Jeg bare måtte scrappe dette bildet av jubilanten på dagen. Har valgt å sette det i ramme og henge det på veggen.  Jeg har brukt et enkelt mønsterark som bakgrunn og bare pynta med masse blomster og blad + en liten tekst.  Ellers har jeg latt bildet være i fokus. Jeg er så glad i mammaen min. :-)) 
Jeg legger dette i utfordringa til Kammerpikene som lar oss levere egne kreasjoner.

søndag 22. mai 2011

60 x 2 - kort med to stempelmotiv

Jeg ble spurt om å lage et kort til et par som begge fylte 60 år. Jeg lette i mine gjemmer etter passende stempeltrykk og endte opp med disse to. Det var litt vanskelig å plassere to såpass store trykk og samtidig få pynta litt, men hun som bestilte kortet var strålende fornøyd.  Jeg valgte papirer og pynt slik at de bare skulle danne bakgrunn og få fram de to som er hovedpersonene denne dagen. Her har jeg brukt mange små, blå perler for å få skummet til å glitre og noen perler for å få kortet til å stå. Legger derfor kortet i utfordringa til Nordsalten hobbyklubb som ber oss bruke perler.

lørdag 21. mai 2011

Ei dame i sin beste alder

En kollega kom med et gammelt bilde som hun ville at jeg skulle bruke på et kort til ei venninne som fylte 40 år. Siden bildet var i sort-hvitt har jeg prøvd å finne papir og pynt som fremhever det gamle fotoet. Nord-Salten Hobbyklubb har ei utfordring der vi skal bruke perler og jeg legger kortet mitt inn der.

torsdag 19. mai 2011

Bryllupskort

Sketchy colors har ei skisse som var fin å jobbe med. Jeg har laga et bryllupskort i rødtoner.  Har en serviett bak motivet og kartong i ulike nyanser i tillegg til et mønsterark med rosemotiv. Måtte ha ei lita rosa i det ene hjørnet for å matche brudebuketten.:-)) Jeg tror stemplet er fra Lily of the valley, men er neimen ikke helt sikker.

tirsdag 17. mai 2011

En nydelig, liten gutt med tog

Dette stempeltrykket er bare så hæææærlig!! Det er et digistempel som jeg har malt med distressink. Jeg har kosa meg med å rote i gamle diecuts for å finne et tog å pynte med. Har laga dette til Kammerpikenes utfordring og har klart meg uten å bruke blomster denne gangen også. :-)) 

Et "clean and simple" kort

Når jeg skulle prøve meg på kategorien "clean and simple" måtte det bli et mannfolk-kort.  Dette stemplet av fritidsfiskeren har jeg ikke brukt før, så nå fikk jeg prøvd det også.   Jeg har valgt å stemple stanga og snøret direkte på mønsterarket, mens selve fiskeren er stemplet på hvit kartong og malt før han er limt på. Jeg måtte flytte litt om på motiv og tekst i forhold til skissa jeg jobba etter, men håper det blir godkjent likevel.  Legger kortet inn i utfordringa til Clean & Simple Stampers. Jeg har lagt til side litt sjøgrønn kartong slik at jeg kan trykke navn og år og evt. lime på feltene oppe og nede. :-))

lørdag 14. mai 2011

Hjertekort

Så ble det et kort med hjertemotiv nå i kveldingen. Bak meg surrer Melodi Grand Prix, men det er jo ikke så mye å følge med på når Norge ikke er representert. Kortet legger jeg i utfordringen til Scrapperiket som ønsker seg hjerter. :-))  Har brukt hjertediesen til Nellie Snellen, sommerfugl-punchen fra MS og ellers valgt enkel pynt med blomster og perler.

Kort i rødt, hvitt og blått

Hva passer bedre i mai enn et kort i rødt, hvitt og blått?  Vi har jo så vakre farger i flaget vårt og jeg er sikker på at Kort o Mania får inn mange flotte bidrag når de ber oss lage kort i nasjonalfargne  Jeg fikk bestilling på et konfirmasjonskort som jeg har laga til denne utfordringa. :-))  Jeg skulle kanskje tatt et bilde fra sida også, - ikke så lett å se at det er et staffelikort.  Kan ikke gjøre noe med det, for kortet er levert allerede.

Enda et trekantkort


Har fått dilla på disse trekantkortene. Dette har jeg laga til Anonyme scrappere sin utfordring: 3 like ting på kortet - og jeg har tre store blomster og tre små liljer. :-))  Ja, jeg har faktisk tre sommerfugler også, men den siste er inni kortet.  Alle gode ting er tre - spesielt på et trekantkort!!!  :-)  Samtidig legger jeg det i utfordringa til Kreativ hobby ettersom de har tema konfirmasjon. Det flotte stemplet er fra Kreativ hobby.

Lilla trekantkort til konfirmanten


Denne ramma fra Spellbinder er bare så utrolig dekorativ.  Her har jeg brukt den til et konfirmasjonskort.  Legger dette i utfordringen til Anonyme Scrappere som ber oss ha tre av en ting. Jeg har altså valgt tre blomsterknopper - de hvite til høyre på kortet.

Kaffefilterkort til en konfirmant

Scrappekammeret utfrodrer oss til å lage guttekort uten blomster. Det er neimen ikke lett! Jeg har oppdaga at jeg har blomster på nesten alt jeg lager.  Jeg har valgt å lage et fotballkort til konfirmanten og lar en fotball erstatte blomtrene denne gangen. :-)) På tagen inni står det gratulerer med dagen og på baksida er det plass til å skrive noe personlig til konfirmanten.

Endelig tid til bloggen igjen

Den siste tida har det ikke blitt så mye tid til kortlaging eller blogging. Når snøen forsvinner har jeg en stoooor hage som skal tas hånd om. Det har vært flotte temperaturer, så det har vært deilig ute, men jeg klager ikke over at jeg nå nærmer meg slutten på våronna. :-)) Det er litt tidlig å sette ut sommerblomster her nord, men stemorsblomstrene står i krukker på trappa og nikker så blidt med hodene . De er bare fantastisk nydelige. :-))

Litt tid på scrapperommet må jeg bare ha, - så jeg har latt meg inspirere av Scrappehusets utfordring denne gangen. Det ble den lilla fargen og blomstrene som ble utgangspunktet til et konfirmasjonskort.

mandag 9. mai 2011

Et guttekort til konfirmasjonen

En kollega har konfirmant i år og ville så gjerne ha et kort til sønnen. Her ser dere resultatet. Han sparer til scooter og derfor var dette motivet midt i blinken. Så måtte jeg "mekke det opp" litt med skruebrads både inni blomstrene og som støtte for brettinga. :-))