torsdag 30. juni 2011

Staffelikort til brudeparet



Ei venninne har bestilt bryllupskort.  Siden det er regn og ruskevær her nord, har jeg brukt dagen på scrapperommet.  Jeg har brukt skissa til Sketchy Colors som utgangspunkt og lagt til litt "for egen regning."  Med dette kortet er jeg med på utfordringene til
Sketchy colors, Scrapperiket (utfordr. 30), Scrappiness juniutfordring, Papiravisen og One stitch at a time,  

onsdag 29. juni 2011

Bryllupskort - weddingcard



Min niese skal gifte seg og jeg har kosa meg med å lage kort.  Har valgt det enkelt og stilreint ut fra hvordan jeg kjenner brudeparet.  Likevel har jeg prøvd å få fram både sommer og romantikk i valg av blomster og hjertebord rundt hele kortet. Dette er et såkalt utålmodighetskort. :-))

Deltar med kortet hos Scrappiness og One stitch at a time.

tirsdag 14. juni 2011

Nok et bryllupskort

Her er det bryllupsmodus.  Jeg lot meg inspirere av Sukkersøtts oppfordring om å tenke rosa, og da måtte det selvfølgelig bli et rosa bryllupskort.  Har valgt å bruke litt grått sammen med rosatonene. Sliter fremdeles litt med nykameraet, så kanskje jeg må kjøpe batterier til det gamle og ta nye bilder i morgen. Legger kortet i disse utfordringsbloggene:  Scrapperiket, Kreativ hobby, Anonyme scrappere og Papiravisen

mandag 13. juni 2011

Just married

Sommer er bryllupstid. Jeg har laget et bryllupskort som åpnes på midten. For at det skal lukke seg ordentlig har jeg satt inn små magneter. Det funker faktisk kjempefint, - jeg har aldri prøvd det før.  Kortet legges i utfordringene til Papiravisen, Anonyme Scrappere og Kreativ hobby. Alle tre har bryllup som tema. Tar med Scrapperiket i samme slengen med tema kjærlighet.

Bursdagskort

Godværet har forlatt oss, og jeg har brukt morgenkvisten på scrapperommet. Måtte lage et lite bidrag til Nordsaltens utfordring: "Barnebursdag."  Har brukt mitt nye digitale stempeltrykk - synes hun var så nydelig med kosedyret sitt. :-))  Jeg ser at bildene blir litt "disige"  - det er nok jeg som ikke har fått på plass alle innstillinger på mitt nye kamera.  Jeg er så allergisk mot å lese bruksanvisninger ...., men jeg blir visst nødt til det.  :-))

tirsdag 7. juni 2011

Et skikkelig bamsebryllup

Det er vel ikke store sjanser for at man får oppleve et bamsebryllup :-)), men dette koselige motivet kan vi vel glede oss over likevel. Jeg har brukt spellbinderdiesen til å ramme inn det lykkelige paret. Ellers har jeg pynta med roser og perler i samme farger som stempeltrykket.  Tekststemplet har jeg hatt i mange år, så jeg vet ikke hvor det kommer fra - kan det være Kreativ hobby??  Jeg har mange stempler derfra - og de er sender ofte med småstempler som "takk for handelen."  Det lille hjertestemplet oppe i høyre hjørne er et sånt. :-))  Motivstemplet er et digistamp.  Jeg legger dette kortet i Kreativ hobby sin juniutfordring: Bryllup.

torsdag 2. juni 2011

En nydelig liten pjokk

Jeg ble så inspirert av Nordsalten hobbyklubbs tema "barnebursdag" og har laga dette kortet som jeg har holdt i blå- og bruntoner. Jeg er så glad i den firkanta spellbinderdiesen som lager så flotte rammer til stempeltrykkene.  Jeg tror motivet er fra Lili of the Valley - yndig er det i hvert fall. Anonyme scrappere har tema barn/baby, så jeg legger det inn der også, samt i LOTV som ønsker at vi bruker punchere og dies. Jeg har jo brukt begge deler. :-))