tirsdag 23. august 2011

Blyantboks til skrivebordet mitt



En gammel blyantboks har fått ny "drakt".  Denne skal jeg ha på katetret mitt på jobb. :-))  Den brune borden nederst er fra en MS-punch og som dere ser har jeg valgt å bruke "klippet" fra denne punchen til dekor rundt hele boksen og på kanten oppå.. Synes det er litt greit å la litt av dekoren gå igjen for å skape en "rød tråd".  Sommerfuglene er også fra en MS-punch. Ellers er det enkle blomster som jeg har spraya med glimmermist og limt roser oppå. To av teksttrykkene er fra Kreativ hobby og det med engelsk tekst fra Stampendous. Har sverta litt her og der og lagt papir innvendig også. 

Legger denne i utfordringene til Nordsalten Hobbyklubb #36, Scrapperiket #33 og Scrappekammeret #36 og Anonyme Scrappere #26.  

fredag 19. august 2011

Med blomster bak ryggen

Så er skoledagen over oss igjen og det blir lite tid til hobbyer.  I går kveld pusla jeg sammen dette kortet med stempeltrykk fra Lili of the Valley.  Trykket er malt med distressink. Borden og sommerfuglene er fra MS-puncher og bladene er trykket med dies fra Marianne design. Ellers er det brukt restepapir, en serviett, blomster og perler. 
Jeg deltar i augustutfordringen til Kreativ hobby, Scrapperiket #33 og  Lili of the valley #109.

mandag 15. august 2011

Så er det skolestart igjen

Jeg har benyttet helga til å sy et par pennal. Det er jo skolestart og en kollega har nettopp hatt bursdag, så jeg hadde lyst til å lage en liten ting til henne.  Jeg har brukt innleggsstoff for å få pennalene litt stødige og har foret dem.  De lukkes med borrelås, - det synes jeg er enkelt og greit.  Pynten er også enkel - bare noen knapper for å knytte fargene sammen.

søndag 14. august 2011

Nei, nei, nei....

Har kosa meg litt på scrapperommet i morgentimene. Resultatet ble et herrekort - med litt humor. :-))  Jeg har nettopp fått dette stemplet, det er jo bare hæææærlig, men jeg oppdaga at det var vanskelig å bruke det. Hvem gir bort bilde av en trassig liten herremann på bursdagskortet, liksom???  Derfor har jeg funnet en annen tekst enn den som fulgte stemplet. 
Har fått brukt min nye MS-punch, fasterens fra QK-tanga, kun restepapir og litt metallstæsj (rondell, sommerfugler og brads). Legger kortet i utfordringa til Sukkersøtt #132.

fredag 12. august 2011

Nyyyyt dagen!!! - Enjoy your day!!

I går fikk jeg en pakke med scrappesaker, deriblant stemplet med denne dama i badekaret og diesen med de gjennombrutte bladene. Er de ikke lekre??  Kortet er inspirert av Sukkersøtts # 132 der de oppfordrer oss til å bruke metall.  Her er det metall i hjørnet, på sommerfuglene og i midten på blomsten. Badeskummet har fått en omgang med Liquid pearls og jeg har brukt perler for å få kortet til å stå. Ellers har jeg brukt et teksttrykk "Nyt dagen" og legger dermed kortet i utfordringa til Kreativ Hobby og Kort o Mania også. Det andre tekststemplet er fra Norsk Stempelblad. 

torsdag 11. august 2011

Heller "haulaus" enn rådlaus :-)))))

Det er vel kanskje ikke alle som skjønner den overskrifta der, men det handler om å være oppfinnsom, - og finne kreative løsninger. :-)) Jeg har nemlig lenge vært på leting etter et stativ, en boks eller noe som jeg kan ha kortene mine i når jeg en sjelden gang er ute og selger kort. Har funnet noen, men synes de ble så altfor dyre.

Nok om det, - saken ble lagt på is helt til jeg diskuterte dette med ei venninne.  Vi syr ganske mye, begge to, og kom fram til at det måtte gå an å sy noe som kunne brukes. Syplast - eller veskeplast som det heter, var allerede innkjøpt og etter litt måling og fundering gikk jeg i gang. Resultatet ser dere her!!  Det er plass til 14 kort i denne mappa - størrelsen gav seg ut fra bredda på plasten. Med en solid krok i toppen kan denne henge på vegg eller festes i taket. Jeg har valgt å ikke ha lommer på baksida denne gangen, men det er fullt mulig. 

Det beste er jo at når den ikke er i bruk, så er det bare å rulle den sammen og da tar den liten plass.  Det er første gang jeg syr i veskeplast og jeg følte meg litt klønete, så det er ikke det peneste jeg har laga, men du verden så praktisk. :-)))))))  Og prisen er til å glede seg over - stoff og skråband hadde jeg liggende - og plasten kosta 50 kr. 

onsdag 10. august 2011

One can never have too many hugs...

Dette kortet har jeg laget til Kort o Manias utfordring #44. Har brukt papirer fra Pion design, samt litt restepapir. Teksten er fra Stampendous og den har jeg brukt Spellbinderen på. Sommerfuglen er fra en MS-punch. Ellers litt pynt med blomster, perler og swirler.

Overraskelse i posten

Tidligere i sommer vant jeg en utfordring hos Papiravisen. Jeg visste ikke hva premien var, men i dag kom det overraskelse i posten; - både stempler og blomster. Så hyggelig!!!  Tusen hjertelig takk!!  Sånne små positive overraskelser i hverdagen er gull verdt!! Dessuten gir det meg virkelig "guts" til å hive meg på nye utfordringer i denne fantastiske hobbyen.  Tusen takk også til Minnehjørnet som har sponset denne flotte premien.

tirsdag 9. august 2011

Sommer og sol

Det måtte bli et kort med sommer og sol nå når ferien ubønnhørlig nærmer seg slutten. Den eneste ulempen med sommeren er at den er så altfor kort....  Dette stemplet fra Bildmålarna bærer virkelig sommeren i seg og jeg har prøvd å få sola med i form av en blomst :-)). Den krever såpass mye at jeg valgte å pynte litt enkelt med knapper og en liten svirl fra Tim Holzt. Ellers har jeg tenkt at det grønne og blå symboliserer hav, himmel og gress. :-))  Og hvis noen da lurer på om knappene er snøfnugg, - så er de ikke det (hihi) - det er noen spredte regndråper. :-))))) Akkurat så mange at vi slipper å vanne blomstrene ute. :-))

Legger kortet i utfordringene til Bildmålarna, Scrapperiket,  Anonyme Scrappere, og Cardandscrap.

mandag 8. august 2011

Hånd i hånd

Jeg måtte bare male dette flotte stempeltrykket fra Bildmålarna i blått også.  Legger det i utfordring #5 hos Bildmålarna.  Har valgt blå og grønne toner både i pynt og papir.  Fikk plass til mitt nye, runde stempel fra Northstamp og til slutt tegnet jeg en liten kant rundt for å ramme det hele inn.

søndag 7. august 2011

Med rosa kjole og teddybjørn

Bildmålarne har laget dette flotte stempeltrykket. Den lille jenta hånd i hånd med bamsen er jo bare helt bedårende. Det er Thats just so cute som har inspirert meg denne gangen med sitt flotte fargerike bilde. Etter å ha malt motivet har jeg trykket og embosset det med Spellbinderen. Teksten er fra Norsk Stempelblad og jeg har brukt diverse blomster og blad til pynt. Til slutt noen sommerfugler og en liten bamse i bronse. Måtte ha med litt metall for at det ikke skulle bli så altfor sukkersøtt - dessuten ble jeg visst litt inspirert av alt metallet som var i premien fra So cute  :-)))

lørdag 6. august 2011

Et enkelt sommerkort

Mamma er glad i dyr og derfor valgte jeg denne søte katta som motiv til bursdagskort til henne. Har valgt striper og prikker for å matche Sukkersøtts utfordring og Nord Salten hobbyklubb vil se dyremotiv på kortene, så jeg legger kortet inn der også. :-))

onsdag 3. august 2011

Kort med tag og Tilda







Jeg har fulgt utfordringa til Papirdokkene og laga et kort med tag og stempeltrykk. Både tag'en og Tilda'en er fra Magnolia. Tekststemplet er fra Norsk Stempelblads stempelplate . Har ellers brukt MS-punch til sommerfugl og swirldies fra Revolution. Litt blomster, perler, et servietthjerte og bånd har jeg brukt i tillegg til papir fra restekassen.