torsdag 29. september 2011

Bryllupskort


Dette bryllupskortet har jeg laget på bestilling.  Jeg tenkte ikke på det mens jeg laga kortet, men jeg ser at her ble det utstrakt bruk av dies og puncher, både fra MS, Magnolia og Marianne design i tillegg til alfabetet fra QK. Ellers har jeg pynta med roser og perler.  Litt glitter på rosene og en liten sløyfe for å gi kortet et lite løft. :-))

lørdag 24. september 2011

Blei den ikke søøøøt??

I dag har jeg laga bleiekake for aller første gang.  Kjempemoro!!! :-)))  Har stort sett brukt ting jeg hadde liggende, men måtte gå til innkjøp av en liten, blå bil og ei koseløve - - og så en dobbel pakke bleier da. Jeg synes kaka ble kjempesøt og gleder meg til å gi den bort.

Det er lenge siden jeg har hatt tid til å studere utfordringsbloggene, så jeg vet ikke om denne passer inn noe sted.  En kollega av meg er blitt bestemor for første gang, - så kaka skulle jeg "bake" uansett - det er klart vi må gjøre stas på nurket. :-))

mandag 12. september 2011

Vente på fiskelykken


Er han ikke fin her han sitter og venter på napp??  Stempeltrykket er fra Magnolia malt med Distressink. Og endelig fikk jeg brukt alle fiskestemplene fra Inkadinkado. De passa jo perfekt her. Tekststemplet er fra Norsk Stempelblad. På dette kortet har jeg bevisst valgt bort blomster og bling og gått for enkel pynt med metallstæsj.

Jeg legger kortet i utfordringene til Nordsalten Hobbyklubb #37 og Scrappekammeret #37.

lørdag 10. september 2011

Rosa dåpskort

Å lage dåpskort er virkelig koselig. Jeg har valgt å blande den tradisjonelle jenterosa med litt grått denne gangen. Har brukt Spellbinderdies til å lage ramme rundt stempeltrykket og bladene er fra Magnolia-dies - innkjøpt forrige helg. Tekststemplet er fra Kreativ hobby. Har ellers brukt blonder, bånd, perler, hydrangeablomster med roser inni og sommerfugler og prinsessekrone i "sølv."  Inni har jeg brukt swirlen til Magnolia og tekst fra et sett med dåpsstempler.


Legger kortet i utfordringene til Kreativ hobby (septemberutfordringen), Kort o Mania #46, Nordsalten Hobbyklubb #37 og Scrappekammeret #37.

fredag 9. september 2011

(G)ullgenser til en liten gullgutt

Jeg håper at det er lenge til vinteren, men forberedt skal man jo være og derfor har jeg strikka ullgenser til min lille mormorgutt på 3 1/2 år.  Det beste av alt er at jeg bare har brukt garn fra restekassen(e). Han kommer på besøk neste helg og da blir det prøving. Jeg er spent på om han liker den. :-))

tirsdag 6. september 2011

Gutt på sykkel

Jeg har kjøpt meg noen nye stempler i det siste og denne gutten fra LOTV synes jeg er så flott til guttekort.  Jeg har jobba etter skissa til Pops - hun er en dyktig kortlager og jeg anbefaler en titt i bloggen hennes.  Jeg føler meg alltid litt flink når jeg har brukt papir fra restekassen, - som her.  Kantene er sverta med blå stempelpute.  Jeg har brukt MS-punch til sommerfuglene og bladene er fra Marianne. Ellers pynta med blomster, perler og et lite stempeltrykk som jeg tror er fra Kreativ hobby.

Jeg legger kortet i utfordringene til Papirdukkene, Lili of the Valley, Scrappekammeret og Scrapperiket.

søndag 4. september 2011

Endelig et kort igjen....

Det blir merkbart mindre tid til hobbyer når hverdagen nå er tilbake igjen. Dette kortet laga jeg i forrige uke, men jeg har vært bortreist i helga, så jeg har ikke fått lagt det ut. Jeg er så glad i dette motivet, så det har jeg brukt på mange kort.  Her har jeg brukt Sizzix dies til swirlene og MS-punch til sommerfuglen. Har sverta matta under bildet og swirlene for å få det til å bli litt ton i ton. Ellers har jeg lagt pynten som ei ramme omkring bildet. Et lite metallornament og en bitte liten tekst ble det også plass til. :-)   Legger kortet i utfordringene til Scrapperiket, Papirdukkene og Nordsalten hobbyklubb.