søndag 29. januar 2012

Blomsterkrans

Dette kortet bringer et lite pust av sommer med seg.  Bildmålarna har mange flotte motiv og dette er ett av dem. Blomstrene er både fra Prima, Wild Orcid Crafts og andre leverandører. Teksten er fra Norsk Stempelblad og de lekre gjennombrutte bladene er fra Mariannes.

Jeg legger kortet i utfordringene til Bildmålarna (blomster) og Scrapperiket #44. 

lørdag 28. januar 2012

Ei lita huskeblokk

Å jobbe med fargene grønn, beige og krem ga mersmak. De er jo virkelig fine sammen. :-))  Før jeg tok kveld i går ble det produsert ei lita huskeblokk på scrapperommet. Også denne inspirert av Sketchy colours' utfordring.  Tekststemplet er fra Kreativ hobby, tror jeg. Har hatt det i maaange år, og brukt det mye. Det er jo ikke så mange ordene, men de er viktige i en travel hverdag. :-))  Jeg synes sånne små blokker er koselige å ta med når jeg får en uventet invitasjon. :-))

fredag 27. januar 2012

Nydelig motiv

Dette stempeltrykket fra Bildmålarna er bare såååå lekkert. Det er et motiv som virkelig varmer i hjertet, synes jeg. De ser så fornøyde ut, jenta og bamsen hånd i hånd og med blomster i håret. Jeg lurer på hvem som skal få blomsterbuketten som bamsen bærer på? :-))

Jeg har laga kortet til Sketchy colours utfordring denne uka og har brukt fargene grønn, beige og krem. Papirene er rester fra en rikholdig restekasse - føler meg så innmari flink når jeg får brukt noe derfra.

Det lille tekststemplet tror jeg er fra Kreativ hobby. Ellers har jeg pynta med blomster, perler og blonder. En liten sommerfugl fikk også være med, tror den er fra en MS punch. Jeg har bytta den til meg, så jeg er ikke helt sikker.

mandag 9. januar 2012

Et vårlig kort

Når kuldegradene står i kø utenfor husveggen er det godt å lage et vårlig kort. Dagene blir lysere og lengre - - og våren er faktisk ikke så langt unna. :-)) 

Kortstørrelse: 15x15 cm
Kartong: Bazzil
Grønt mønsterark : Ladybug and friends
Rosa mønsterark: Ukjent – fra restekassen
Stempel: Digistamp fra Kenny K
Fargelagt med Distressink.
Perler: Kaiser
Tekst er skrevet ut på printer
Blomster fra Prima og ukjente
Swirl fra Magnolia
Kortet legges i utfordringene til Scrappeglede i Målselv, Nordsalten Hobbyklubb og Scrapperiket - utfordring 42.

tirsdag 3. januar 2012

Til ei rocka jente

I går scrappa jeg etter skissa til Papiravisen.  Jenta er et digistempel og jeg har brukt mønsterark med notemotiv på for å matche motivet.  Ellers har jeg pynta med diverse blomster, en swirl som jeg har delt i to og noen perler. Et enkelt, men likevel litt rocka kort til bursdag eller konfirmasjon.

mandag 2. januar 2012

Gjenbruk av CD-plate

Ei gammel CD-plate er utgangspunktet for dette navneskiltet.  Det er en overraskelse til en av mine kollegaer. Lærere har ikke egne kontorer med navn på døra, - vi er mange som må dele rom, - og det er lurt med navneskilt på arbeidspultene. Jeg har lenge tenkt på at jeg skulle lage dette til en lærer som begynte hos oss i høst (de andre har fått), men først når Scrappehuset kom med utfordringen "Din hverdag" fikk jeg fart på sakene.  Jeg har brukt to ulike mønsterark for å matche utfordringen til Scrapperiket også.

søndag 1. januar 2012

Happy new year - godt nytt år!




Jeg ønsker alle som er innom bloggen min et riktig godt og kreativt 2012.  Håper vi kan inspirere hverandre og kose oss med denne fantastiske hobbyen også i det nye året.  I dag har jeg laga et riktig bestefarkort i blåtoner.

Kortet er laget ut fra Papirdokkenes bingo og jeg har valgt vannrett på midten: Tall - fargen blå - punch/dies.