søndag 25. mars 2012

3 ulike toalettmapper

Her er resultatet av helgens innsats ved symaskinen. Har streva en del med å få glideren inn på blondeglidelåsene, - og hadde nok gitt opp hvis det ikke var for at jeg har så mange meter med sånne glidelås liggende....  3 helt ulike toalettmapper ble det, den rødrosa lukkes med borrelås og dette mønstret har jeg tegnet selv. Den brunbeige er fra AnnKas mønster og den grønne har jeg funnet mønster til på nettet. Sistnevnte fikk et lite stichery til ekstra pynt. Fant også en liten heklablomst i scrappesakene mine og den matcha glidelåsen perfekt.

fredag 23. mars 2012

Til ei lita dukkemamma

Så er den endelig ferdig, dukkebagen jeg har holdt på med de siste dagene. Jeg var litt spent på resultatet for jeg har ikke hatt noe mønster, bare dukka som skulle ha plass inni. Her er det fri fantasi og man "tager hva man haver." Jeg har brukt golvbelegg til den stive kanten og for at det skulle bli mykt har jeg lagt et nsb-pledd rundt belegget og litt fiberfyll utenpå der igjen. Inni den turkise kanten oppe har jeg brukt fiberfyll for at den skulle bli myk og god.

Dukkebabyen måtte selvfølgelig få pute, teppe og madrass også. Madrassen er litt tykk skumplast for at bagen skal holde fasongen.  Alt er holdt i rosa og turkis - med litt blonde til pynt. Jeg håper dukkamammaen blir fornøyd. :-)

Dette innlegget finner du også på Quilt i Norge: http://www.quiltinorge.net/baerebag-til-dukka-t2768.html

lørdag 10. mars 2012

Kort til ei ung dame som liker rosatoner

Et lite kort nå ved starten av helga. Det blir vel ikke så mye scrapping de nærmeste dagene for nå setter jeg meg ved symaskinen for å sy dukkeklær. Det er ikke det jeg synes er morsomst, men jeg håper det er ei lita frøken som setter pris på det. :-)) 

Dagens kort er rosa og feminint. Blomsterpynten er hydrangea og roser.  Ellers har jeg pynta med halve rhinestones og en "kvast" som jeg aldri lærer meg navnet på. :-))   Har brukt Spellbinderdies til ramma og borden, Mariannedies til de gjennombrutte bladene og MS-punch til sommerfuglen. Motivstemplet er fra NSS og det tror jeg tekststemplet også er.

Kortet er laget til Papirdukkenes utfordring #23  "Til damene".