søndag 22. april 2012

Et vårlig konfirmasjonskort

Denne gangen ble det et konfirmasjonskort i dyp turkis og vårgrønt. Har brukt to resteark, der det ene har en flott dekorbord. Stempeltrykket har fått stå umalt, det samme med de små bladene. Ellers har jeg tatt opp igjen turkisfargen fra kortet i blomstrene og pynta med noen grønne perler til slutt.

Jeg legger kortet i aprilutfordringen til Scrappiness.

Til konfirmanten

Gårdagen brakte med seg et korfimasjonskort i lilla og grønt. Vårtemperaturene lar vente på seg her nord, så da er det liksom greit å bruke litt tid på scrapperommet. :-)  Håper det hjelper at jeg har prøvd å lage et kort som har en duft av vår i seg. :-)

Her har jeg scrappa på et Pionark, brukt dies fra Nelllie og Marianne og konfirmantstempel fra Kort og Godt. Magistemplet har jeg hatt i mange år, så mange at jeg har glemt hvor det kommer fra....Har til og med våga meg til å klippe i det vakre arket, men jeg kunne jo ikke skjule de vakre blomstrene.  Har ellers pynta med noen raindrops og blomster fra mitt rikholdige lager.

Kortet legges i utfordringen til Scrappiness "våryr". 

søndag 15. april 2012

Kort med engel

Denne gangen ble det et kort i brune nyanser. Lette lenge etter motiv, men valget falt på en nydelig, liten engel. Det brune pyntearket er en favoritt og dette er siste rest. Dersom noen vet hvilken leverandør dette er, så vil jeg bli kjempeglad for å få vite det. Skulle gjerne hatt mer av samme sort. Baksida er lys med små hjerter.

Swirlen og lauvet er fra Magnolia, bokstavene er trykket med Qk-tanga og perlene fra Panduro. Ellers har jeg pynta med litt glitter på blomstrene, men det kom dårlig fram på bildet.

Legger kortet i utfordringen til Scrappekammeret #51 og Scrapperiket #49 Bingo der jeg har valgt øverste rekke vannrett: Perler, blomster og dies/punch.

lørdag 14. april 2012

Bryllupskort

Det vakre arket fra Pion design inspirerte meg til å lage et bryllupskort. Har brukt et gammelt stempel fra Panduro inni ramma fra Nellie's. Ellers har jeg pynta med perler fra Opaline, diverse blomster bl.a. fra Wild Orchid og et par hjerter. Sommerfuglen er fra MS-punch.

Jeg legger kortet i utfordringen til Scrapperiket #48.

onsdag 11. april 2012

Enda et konfirmantkort

Her er det rene reklamen for North Star sine stempler...  - først gitarstemplet og nå hodetelefonene. Har faktisk enda ett, men har ikke rukket å bruke det.  Også denne gangen har jeg valgt å stemple på et mønsterark. Kjekt å få brukt litt restepapir. Det hoper seg opp.... Noen blomster fra Prima, greiner trykket med min McGill-punch og noter med Qk-tanga. Tekststemplet er fra Kort og Godt. Inni blomstrene har jeg brukt noen gamle raindrops jeg hadde liggende.

tirsdag 10. april 2012

Et enkelt gitarkort

Nok et guttekort har sett dagens lys på scrapperommet. Det fine gitarstemplet er fra North Star. Jeg har valgt å stemple det på et mønsterark for å få litt mer effekt. Det er egentlig baksida av et vinterark fra Papirdesign. Det matcha perfekt med et konfirmasjonsark fra mine gjemmer. :-) Pynten er enkel, og fargene er ton i ton med mønsterarkene.
Tekststemplet er fra Kort og Godt og fastnerne er trykket med Qk-tanga.

Jeg legger kortet i utfordringene til Scrap a'Long #15 og Scrappekammeret # 51.

mandag 9. april 2012

Motorsykkelkort til konfirmanten

Dette kortet laga jeg før påske, ut fra Anonyme Scrapperes utfordring #42. Jeg har latt meg inspirere av selve tingene og latt motorsykkelen få hovedplass på kortet mitt. Jeg valgte et mønsterark som krever en del oppmerksomhet, så derfor har jeg tona ned selve pyntinga. Tekststemplet er fra Kreativ hobby. En liten charm formet som en motorsykkel fikk også plass. :-)

fredag 6. april 2012

Konfirmasjonskort i lilla og svart

Dette kortet har jeg laget på bestillling. Konfirmanten har selv bestemt fargene lilla og svart til sin konfirmasjon og derfor har jeg holdt kortet i de samme fargene. Motivet er valgt ut fra konfirmantens interesse og som dere ser er det lite stæsj her; - noen knapper, et par blomster og en liten charm formet som en cap. Ellers har jeg sverta kantene og prøvd å holde en litt maskulin tone.  Motivstemplet er fra Northstar og tekststemplet er fra Kreativ hobby.

Jeg deltar med dette kortet i utfordringene til Kreativ hobby, Scrap'a Long og Scrappekammeret.

onsdag 4. april 2012

Et rødt konfirmasjonskort

Jeg likte så godt å jobbe med skissa til Papiravisen at jeg laga et kort til etter denne. Har brukt en spellbinderdies til ramma rundt stempeltrykket, blonden er fra Panduro og tekststempel og blomsterranke fra Kort og godt. Ellers blomster fra min rikholdige restekasse.  Noen perler tar opp fargen og setter prikken over i'en.

Årets første konfirmasjonskort

Så er jeg i gang med konfirmasjonskortproduksjonen. Har en del bestillinger som det er greit å få begynt på. Jeg likte så godt skissa til Papiravisen, så den ble utgangspunktet for dette kortet. Her har jeg brukt MS-punch, dies fra Spellbinder og motivstempel fra Kreativ hobby. Det lille tekststemplet er fra Kort og godt (konfirmasjonsplate). Ellers er det papir fra restekurven og det samme gjelder blomsterpynten.

Deltar med dette i utfordringene til Papiravisen #6, Kreativ hobby (konfirmasjon)og  Papirdokkene #4

mandag 2. april 2012

Påskeløper i grått og gult





Denne påskeløperen startet jeg på i fjor, men så ble den liggende - helt til i går. Da fikk jeg plutselig ånden over meg og applikerte høner og egg så det kosta etter.:-) Med mørk grå ramme rundt ble det en litt annerledes påskeløper, men jeg ble fornøyd med resultatet. Den passer perfekt på mitt nye kjøkken. :-)

God påske til alle som er innom bloggen og kikker!

Denne løperen ligger også på bloggen til Quilt i Norge. Direkte link her: http://www.quiltinorge.net/paskeloper-i-gult-og-gratt-t2785.html