mandag 25. juni 2012

40 års bryllupsdag

Det er neimen ikke alle som opplever å feire 40 års bryllupsdag, så det er klart at det må feires. Det er foreldrene til ei jeg jobber sammen med som er de heldige jubilanter.

Jeg har valgt å la romantikken prege kortet og ellers holdt det i en lett og sommerlig stil.


Materialer:
Ark: Pion Design
Hjerte: Nellie Snellen
Swirl: Magnolia
Hjertebord og sommerfugler: MS puncher
Diverse blomster og roser fra bl.a. Prima og Mulberry
Rhinestones fra Prima

Jeg legger kortet i utfordringen til Kort o Mania. Den heter Tro, håp og kjærlighet - og med 40 års bryllupsdag må vel det være midt i blinken.

onsdag 20. juni 2012

Sommerbryllup

Staffelikort gjør seg godt på gavebordet. Her er et bestillingskort til en kollega som skal i sommerbryllup.  Brudeparet hadde bilde av seg selv på innbydelsen, - så vi har valgt å gå for gjenbruk. De er jo så vakre og lykkelige - man blir i godt humør av å se på dem.


Mønsterark er fra Pion design, blomster som står i stil til dette - hentet i restekassen. Sommerfuglene fra MS-punch understreker sommerbryllupet, hjertene - klippet ut for hånd, står for romantikken. :-)Bokstavene til navnene er fra Adornit og stempeltrykket fra Kreativ hobby!

Kortet legges i utfordringene til Papiravisen, Scrappeglede i Målselv, Scrappekammeret, Anonyme Scrappere og Scrap' a' Long.

mandag 18. juni 2012

Mug rugs

Innimellom hagearbeid og skolearbeid blir det bittelitt tid til sying. Jeg har kjøpt meg nye krus, og da måtte det jo bli noen nye mug rugs også. Fargene er syrin og grå samt noe litt mer "knæsj"- utrolig vakker fargekombinasjon.- synes jeg. Har bestemt meg for at ingen brikker skal være like - her er de to første. Blomsten har jeg tegna ut fra motivet på kruset, - og deretter brodert for hånd. Teksten "Nyt dagen!" er også håndsøm.

Nå har jeg bestilt sol her nord :-))  og har tenkt å sitte ute og brodere noen flere motiv. Ønsker alle som kikker innom her en riktig fin sommer.

tirsdag 12. juni 2012

Symaskinbroderi

Jeg er blitt så inspirert av alt det fine Sissel tryller fram på bloggen sin og litt korrespondanse med henne at i dag har jeg montert broderienheten på symaskinen min. Jeg var så heldig at det var bare å skifte tråd etter hvert som maskinen ga beskjed. Ingen trådknuter under stingplata eller tråd som slet seg - skjønner at det er mye å holde styr på.... Nå har jeg bestemt meg for å bruke sommeren til å lære meg litt om hvordan dette fungerer.

Tror dagens broderi skal bli midtdel på en liten løper i grått og grønt.