fredag 10. august 2012

Bryllupskort i lillatoner

I går hadde vi sol og godvær, men det varte jammen ikke lenge. I dag er det scrappevær igjen og jeg har laga et bryllupskort. Motivet er fra LOTV, malt med distressink og pyntet med litt glitter i sløret. Den runde ramma er fra Spellbinder og bordene og sommerfuglene fra MS-puncher.  Tekststemplet er fra Kreativ hobby, blomster fra WOC og perler fra Panduro. Har revet kantene og svertet med Cateye.

Deltar på utfordringene til Sketchy Colors #125, Card and Scrap, Scrap' a' Long og Nordsalten hobbyklubb.

torsdag 9. august 2012

Jentekort i rååååååsa :-))

Dette motivet inspirerte meg til å ta fram rosa ark og stæsj. Kartong/papir er fra Bazzill og Bo Bunny. Border er stanset ut med MS-punch, swirl og blad med Magnolia dies og ramma med Spellbinder. Kanter er sverta med Cat eye. Perler og blomster er fra WOC, Panduro og litt fra restekassen.

Deltar i følgende utfordringer: Sketchy Colors #125, Papiravisen, Scrap, a,Long, NordSalten # 58 og Kort o Mania #67.

onsdag 8. august 2012

Dekkebrikker

Hadde bestemt meg for å få dekkebrikkene ferdig før ferien tok slutt - og endelig har jeg satt siste stinget. Vet ikke hva denne teknikken heter, men jeg har altså lagt 6 stoff oppå hverandre og skjært litt på kryss og tvers, slik at det ble 6 ulike ruter. Så har jeg bytta rutene sånn at jeg fikk ei rute av hver farge på dekkebrikkene.

Her er det ulike gråfarger og syrintoner - alt hentet fra stofflagret mitt. Så godt det er å få brukt noe av det som ligger der. Har bestemt meg for å bli flinkere til det. :-)  Pynten er meget enkel - jeg har plukket knapper fra mitt rikholdige lager og sydd på.  Ellers har jeg brukt pyntesømmer på symaskinen og litt blonde. Som dere ser matcher brikkene mine nye kopper - og det var jo det som var meningen. :-)))))


mandag 6. august 2012

En dame i sin beste alder

Jeg måtte skaffe meg et stempeltrykk fra Loralie Designs. Har malt med distress ink og brukt litt Glitter stick på kjolen og veskelokket. Perlepynten er fra Panduro og blomstrene fra Panduro og VOC. I hjørnet har jeg brukt en Madera Corner die. Dama er klar for en festlig aften! :-)


Deltar i utfordringene til Scrap' a' Long #18, Card and Scrap, Papiravisen og NordSalten #58.

lørdag 4. august 2012

Kondolansekort


Som oftes lager man kort til hyggelige begivenheter, men når sorgen banker på døra kan det være en trøst å vite at noen tenker på deg. Dette kortet er ment å være en sånn hilsen. Det er enkelt i formen og minimalt pyntet.