mandag 29. oktober 2012

Julekortutfordringen 2012 - kort nummer 2

 
Jeg er i julekortmodus for tida. Her er kort nr. 2 i julekortutfordringa til Kreativ hobby.  Synes det er morsomt å lage kort i litt andre formater enn de vanlige kvadratiske og i litt uvanlige farger til julehøytida. Denne hodefotingen av en nisse er jo så hæææærlig. Her har jeg tatt opp igjen brunfargen i nissestøvlene og brukt på resten av kortet. Kortet er dobbelt og lukkes med magnet øverst. God plass til å skrive inni. :-)

søndag 28. oktober 2012

Julekortutfordringen 2012 - kort nummer 1

Jeg er med i Kreativ Hobbys julekortutfordring og her er første julekortet i denne sammenhengen. Både motiv og tekststempel er fra Kreativ hobby. Har brukt litt restepapir og litt julemotiv fra Qk-dies. Et bånd med god jul på og en liten snøfnuggcharms måtte også til for å skape julestemning.

onsdag 24. oktober 2012

Bursdagskort/birthday card

Jeg har tatt utgangspunkt i skissa til Sketch Saturday og laga bursdagskort.  Motivet er et digistempel fra Kenny K, malt med distress ink og stanset ut med Spellbinderdies. Har brukt blomster fra WOC og ellers blonder og pynt fra mine gjemmer.


Legger kortet i utfordringa til Sketch Saturday #230.

søndag 21. oktober 2012

Tilbake igjen!

 
Det er skikkelig deilig med ferie og påfyll, - men du verden, - så godt å komme hjem igjen. Kroppen strever med å tilpasse seg temperaturforskjellen og da er vedovnen god å ha.:-) Nå er bikinisesongen definitivt over for i år og jeg er klar for lange høstkvelder på scrapperommet. Gleder meg til å ta en tur innom bloggene deres for å se hva dere har laget i det siste. Regner med at julekortproduksjonen er i gang hos de fleste. Det er ei fin tid vi går i møte, jenter - nå skal vi kose oss! :-)

søndag 7. oktober 2012

Et julekort på slutten av helga

Et lite snømannkort nå på tampen av helga. Jeg tok utgangspunkt i utfordringa "Jul" til Kreativ hobby og skissa til Sketch Saturday og har kosa meg med lekre papirer fra Ladybug og glitrende snøfnugg. Morsomt å lage kort uten blomster på. :-) Både motivstempel og tekststempel er fra Kreativ hobby, snøfnuggene er stanset ut med puncher og Spellbinder dies.

Nå rekker jeg kanskje en time malearbeid i stua før det er tid for sengevalsen. Litt på etterskudd med malinga, men skitt au.....

Med blonder og bånd

Så er jeg klar med et lite bidrag til Kreativ Hobbys utfordring nr. 2: Lag et kort med 3 ulike bånd. Jeg har brukt kroklisse, blonder og et svart organsabånd. Det lille stemplet "Det er din dag i dag" tror jeg er det mest brukte stemplet i min samling. Det er så utrolig anvendelig.

lørdag 6. oktober 2012

Verdens kortlager-dag

Jeg har bestemt meg for å feire "Verdens kortlagerdag" sammen med Kreativ hobby. Har jo egentlig ikke tid, -for stua er ikke ferdig malt, men Kreativ hobby stiller med så mange morsomme utfordringer at jeg har kapitulert: Stua blir dermed ikke ferdig i helga, - men gjett om jeg skal kose meg på scrapperommet. :-)))  Håper mange gjør som meg - forandrer planer og koser seg med hobbyen.

Her er mitt bidrag i den første utfordringa. Har fulgt den flotte skissa, men så var det sånn at i går fikk jeg en pakke med scrappesaker, deriblant en "bartepunch" fra MS - og den måtte jeg jo bare prøve, selv om det ble litt utenom skissa. Håper det går bra. :-)) Ble det ikke ei flott ramme? Har ønska meg denne punchen leeeenge.... og tror den kommer til å bli brukt mye.

Ser at bildet ikke ble helt bra, men i dag er visst en sånn dag der det ikke blir ordentlig dagslys og jeg liker ikke å ta bilder med blits, - så det får stå sin prøve. God "kortlager-dag" alle sammen!!

torsdag 4. oktober 2012

Endelig et kort igjen....

Det har blitt lite tid til hobbyer og blogging i det siste, - rett og slett fordi tida ikke strekker til. Jeg holder nemlig på med å male stua. Fysj, så lang tid det tar, men fint blir det! :-)  I går lot jeg malekost være malekost og bevilget meg et par timer på scrapperommet.  Jeg lot meg inspirere av skisse #227 til Sketch Saturday og kombinerte det med fargene i utfordring #22 til So cute. Jeg har valgt et digitalt KK-stempeltrykk og malt med distress-ink.  Resultatet ser dere her.

Deltar også i utfordring #20 til Scrap'a'long. De vil ha stempeltrykk.