tirsdag 27. november 2012

Julekortutfordringen til Kreativ Hobby - fullført!

 
Her er alle mine 12 julekort samlet på ett sted. Har prøvd å lage litt ulike kort, både i farge og form. Det har vært ei morsom utfordring å være med på, så nå gjenstår det bare å velge ett av kortene som skal sendes til Kreativ hobby. Godt å være ferdig i god tid.  :-))
 


Julekortutfordringen 2012 - kort nummer 12

Så er det siste kortet i Kreativ Hobbys kortutfordring klart. Har valgt litt utradisjonelle farger, men hovedmotivet er holdt i rødt. Røde julestjerner er jo bare så flotte. Har kuttet og embosset med Spellbinder og brukt dies fra Magnolia, Marianne og Tim Holtz. Tekster fra Kreativ hobby.


 

mandag 26. november 2012

Julekortutfordringen 2012 - kort nummer 11

Det nest siste julekortet i Kreativ hobbys julekortutfordring har jeg laga til min lille mormorgutt på 4 år. De har laga julekort i barnehagen der han går, og jeg var så heldig å få ett av de han laga. :-))Selvfølgelig må han da få et julekort fra meg. Julekortet er laga på ei CD-plate og snømannen måtte få grønt skjerf, - for det er favorittfargen til Jonas. Har ellers pynta med glitter og bling - og skrevet en personlig hilsen på baksida. På forhånd boret jeg hull i CD-plata for å kunne knyte ei sløyfe gjennom det hele til slutt.



 
Jeg legger kortet i utfordringa til Papirdokkene #40.

søndag 25. november 2012

Julekortutfordringen 2012 - kort nummer 10

Legger inn kort nummer 10 i samme slengen. Her har jeg faktisk brukt 3 stempler fra Kreativ hobby.  Kortet er montert inni et CD-cover og det gir mulighet til å legge et julebrev inni. :-)  Har brukt rester av mønsterark, noen juletrær fra QK-tanga, bord fra MS-punch og et lite bånd med hjerter på.



Julekortutfordringen 2012 - kort nummer 9

Jeg må vel raske på litt her for å henge med i julekortutfordringen til Kreativ Hobby. Her er kort nummer 9, så nå gjenstår det altså bare 3. :-)    Har laga et ganske enkelt kort denne gangen. De søte snømennene er stanset ut med Spellbinderdies. Swirlen er fra Magnolia og hjørnepunchen fra Carl. Stjerner er ferdigkjøpte fra Panduro. Begge stempeltrykkene er fra Kreativ hobby og mønsterarket fra Ladybug and friends. Ser at bildet ble dårlig, men lyset er så vanskelig, så jeg får det ikke bedre. Det blir gjenskinn i glitteret også - får bare være sånn....



søndag 18. november 2012

Julekortutfordringen 2012 - kort nummer 8

 
Da har jeg faktisk kommet til kort nummer 8 i Kreativ Hobbys julekortutfordring. Jeg synes det er moro med kort i ulike fasonger, så denne gangen har jeg bretta et stjernekort. Har pynta ganske enkelt med litt blomster og noen stempler. Tekststemplene er fra Kreativ Hobby. Inni er det plass til å skrive en julehilsen.

Jeg legger kortet i utfordringen til Nordsalten Hobbyklubb #65 og Papirdokkene #40.

lørdag 17. november 2012

Julekortutfordringen 2012 - kort nummer 7

 
I dag har jeg laga et papirposekort. På baksida er det plass til å skrive en julehilsen. På forsida har jeg brukt ulike lillanyanser, både på bakgrunnen og på julestjerna som er stansa ut med Marianne dies. Tekststemplene er fra Kreativ hobby. Noen gullstjerner, glitterlim og et gullfarga bånd har også fått plass.

Jeg deltar i disse utfordringene: Papirdokkene #39, Card and Scrap #42og Nordsalten Hobbyklubb #65.

torsdag 15. november 2012

Julekortutfordringen 2012 - kort nummer 6

 
Da er jeg kommet halvveis i Kreativ hobbys julekortutfordring. Denne gangen har jeg valgt å lage et kaffefilterkort. Papirene er fra restelageret, bildet fra nettet og tekststemplene fra Kreativ hobby. Tag'en er trykket ut med Magnolia die og grenene med Mc Gill punch. Inni er det god plass til å legge et koselig julebrev.

Deltar i følgende utfordringer: Papirdokkene #4 og Card and scrap #43.  

mandag 12. november 2012

Julekortutfordringen 2012 - kort nummer 5

 
Snart halvveis i Kreativ Hobbys julekortutfordring. Her er kort nummer 5. Har malt med distress ink og pynta med litt glitterlim på julestjerna. Papirene er rester fra tidligere år - så deilig å få brukt noe av alt som hoper seg opp. Enkel pynting med juletrecharm, noen raindrops og en swirl fra Tim Holtz. Tekststemplet er nyinnkjøpt og i bruk for første gang.


torsdag 8. november 2012

Julekortutfordringen 2012 - kort nummer 4

 
Så er kort nummer 4 i Kreativ hobbys julekortutfordring klar. De er jo så søte disse to snømennene som betrakter nattehimmelen. Kortet er brettet på midten slik at stempeltrykket på en måte blir klaffen på kortet. Har malt med distressink og pynta med litt glitter. Noen blomster fra bl.a. WOC.

Deltar i følgende utfordringer: Card and scrap # 42 og Papiravisen # 17.


tirsdag 6. november 2012

Julekortutfordringen 2012 - kort nummer 3

 
Da er kort nr. 3 i Kreativ Hobbys julekortutfordring ferdig. Samme stempelmotiv nok en gang, - denne gangen i blå variant. Blånisser er koselige. :-) Denne er malt med distress ink. Rammene er laget med MS bartepunch, swirlen med Magnolia die og greinene med Mc Gill-punch. De små, hvite fnuggene er laget med en MS punch.  Arkene er fra Ladybug and friends.
Deltar på disse utfordringene: Papiravisen # 17 og Card and scrap #42.


fredag 2. november 2012

Tøffe gutter

Å lage mannfolkkort er ikke det enkleste, men i her er i alle fall mitt bidrag til utfordringene hos Kreative hender , Scrapperiket # 61og Stamp Artic.

Har brukt et tøft digistempel fra Kenny K og malt med distress ink. Med revne og sverta kanter blir det litt røft preg. Hadde et mønsterark med noter liggende og ellers pynta med farger som matcher.