mandag 22. september 2014

Et røft bilkort

Jeg sliter alltid litt med guttekortene, så da jeg fant et ark med "Industrial photos" kjøpte jeg det i håp om å få litt tøffere guttekort.  Dette er første forsøk. Jeg har bevisst valgt å styre unna blomster og perler, men heller brukt litt røffere pynt, samt ark som er rufsa opp og sverta i kantene.

Jeg deltar i disse utfordringene:  Nordsalten hobbyklubb # 102, Addicted to stamps #87 og So cute sin septemberutfordring.

søndag 14. september 2014

Til konfirmanten

Det er flere måneder siden jeg kjøpte "murstein"-stensilen som jeg har brukt til bakgrunnen på dette kortet. Da jeg så utfordringa til NS fikk jeg et spark i baken til å lete den fram og bruke den på et guttekort.
Legger kortet i utfordringa #101 hos  Nordsalten Hobbyklubb

fredag 12. september 2014

Veske av gamle dongeribukser

Det gir en egen følelse å sy om av avlagte klær. Jeg føler meg så "flink" liksom. Noen andre som har det sånn??  Denne gangen har jeg sydd dongeriveske av gamle dongeribukser. Fant bukser i litt forskjellige fargetoner og klipte i vei. Man slipper seg litt mer løs når stoffene ikke koster 200 kr meteren. :-) Her har jeg bare grovtegna mønster og sydd etter eget hode. Dekoren er enkel, jeg printa ut et bilde jeg fant på nettet. Inni fikk jeg plass til et par lommer som jeg spretta av ei bukse.