fredag 14. januar 2011

Et stilrent, blått herrekort

Jeg er ikke godvenner med herrekortene. Prøver å holde meg unna for mye pynt og dilldall, så de blir ganske stilrene, for å si det sånn. Her er ett som jeg legger i utfordringsbloggen til Scrapperiket. Synes det ble litt kjedelig med blå blomster, så jeg valgte brune for å ta opp fargen fra bukseselene. Metallrondeller i midten av blomstrene gjør dem litt mer maskuline - håper jeg. :-))

7 kommentarer:

 1. Flott og enkelt herrekort.
  Likte godt gratulerer stempelet som du har brukt.
  Flotte farger.

  Takk for at du deltar på vår utfordring!
  Ha en flott helg!

  Kristine
  Scrapperiket

  SvarSlett
 2. Gosj, så mye lekkert du lager i papir. Det er en hobby jeg prøvde meg på men jeg falt fort tilbake til symaskina.
  Tusen takk for gode tips i min blogg. Jeg har lest Liza Marklund, men falt ikke for henne som forfatter. Mulig jeg begynte med feil bok. Den handlet om ei alenemamma som xgubben fortonet seg som heller gal...hmmmm, kanskje jeg skal sjekke noen andre bøker av henne....
  Ha en finfin helg.

  SvarSlett
 3. syns kortet ble flott jeg. og mannfolk liker blomster de og ;o)
  tøffe de selene da.
  ha en flott helg. klem pia

  SvarSlett
 4. Et flott herrekort!! Stilig seler og blomstene ble kjempefine til:-)
  God helg! Klem Laila.

  SvarSlett
 5. Skikkelig stilig herrekort du har laget og det var flott med brune blomster.
  Takk for at du er med på uatfordringen vår :D

  SvarSlett
 6. Så koselig å få så mange fine tilbakemeldinger. :-))Artig å dele med noen som har samme interessen. I dag holder jeg på med både papir og sømprosjekt. Har flytta symaskinen på kjøkkenet for riktig å kunne boltre meg. På scrapperommet lager jeg kort og holder på å planlegge dekor av ei bok som ei venninne skal få i bursdagsgave. Riktig god helg!!

  SvarSlett
 7. Jeg synes kortet ditt ble kjempeflott :D Herrekort er vanskelig å lage, sliter med det jeg også. Synes herrepynt kan være så kjedelig, hehe.
  Da jeg var på Stempelscrap messen i Oslo i september, fant jeg splittbinders som så ut som skruer, men å få til å bruke de, nei det har jeg ikke klart... :P

  SvarSlett