tirsdag 8. mai 2012

Egendesignet veskeTidligere i vår kjøpte jeg et brilleetui og en liten pilleeske. Ideen om å lage ei veske i samme stil som disse tingene har lenge vært i bakhodet, men jeg har ikke funnet ut hvordan. Først lette jeg etter stoff med kattemotiv på, men det var forgjeves. Så, - plutselig en dag i forige uke, datt løsningen ned i hodet mitt. Jeg tok bilde av pilleeska, la det inn på pc'en og forstørret det. Så printet jeg det ut på papir som kan strykes over på tekstil, - og voila, der var dekoren klar. :-)  Så tegnet jeg mønster til veska i full fart og satte i gang å sy. Hanker hadde jeg liggende, så de kom endelig til nytte.  Veska er enkel å sy og innvendig har jeg laga plass til mobil og pengepung. Det ble en liten utvendig lomme også - med utgangspunkt i kattemotivet. :-)  Jeg har virkelig kosa meg ved symaskinen og her kommer resultatet.

3 kommentarer:

 1. Hei og takk for koselig kommentar hos meg:-) Hm, hvordan jeg kom på det med at ingen menn ikke kikker i andre menns toalettmappe? Jo, det var jo det at jeg gjerne ville pynte litt mens jeg først var i gang, også plutselig kom jeg på... med frodig fantasi kommer man på alt mulig... Hvor får du kjøpt sånt papir man kan stryke over på stoff, tro? Det var en kjempefin idè! Siri:-)

  SvarSlett
 2. Kjempeflott veske og for en god ide du hadde:)

  SvarSlett
 3. Kjempesmart å bruke motivet fra de tinga du hadde! Snerten veske!
  Mange flotte kort du har laget også! Det er tydeligvis konfirmasjonssesong nå!
  Takk for hyggelig kommentar hos meg! Min mosefjerner takka for seg for noen år siden, og siden har jeg " dyrka" moseplen, den er myk, grønn og klipping er nesten overflødig.....smile!
  Så mange flotte visdomsord du har samla på bloggen din. Jeg legger deg i blogglista mi, her var det mye både fint og nyttig!

  SvarSlett