torsdag 13. september 2012

Løper med engler


Det er sjelden jeg følger et mønster, men denne gangen har jeg vært ganske "flink". Jeg har brukt AnnKa sitt mønster "Englepynt". Sticheriet er sydd for hånd og ellers har jeg valgt andre farger enn på originalen. Stjernene er sydd i samme stoff som jeg har brodert englene på. Dette blir nok en julegave.

4 kommentarer:

 1. Løperen er skikkelig søt! Et mønster oppfatter jeg bare som veiledende, det er viktig å lage sin personlige vri, og det har du gjort!

  SvarSlett
 2. Så lekker den ble og synes du er superflink som denne gangen har fulgt mønsteret :O) Likte fargene du har valgt ...vinter minner den meg om :O)

  SvarSlett
 3. Den ble lekker i blå. Følge mønster er jen nok ikke så flink tilheller :-) Godt det er frler av oss!!
  Jeg har søkt rundt og ringt til de jeg kunne tenke meg å spørre og jeg finner ikke instruksjonsbok på norsk. Men så tenkte jeg at dansk er jo faktisk lett å lese, men hadde ikke lykken med meg. Det du kan gjøre, som jeg gjør ofte med mønster på tysk, jeg bruker Google Translate. Kanskje litt tungvindt, for du må jo skrive inn alt selv. Men du verden så riktig den oversetter. Hmmm, skal snoke litt til her. Håper du får det til :-)

  SvarSlett