fredag 7. desember 2012

Pyntet konfekteskeHar hatt en liten scrappepause etter alle julekortene. Nå har jeg pynta ei konfekteske.  Den vakre engelen har jeg funnet på nettet og ellers har jeg brukt mine favorittjulefarger; - blåtoner.  Tror det er lyset på denne årstida som gjør at jeg liker disse fargene så godt . De siste dagene har vi hatt en fantastisk himmel - det er bare å nyte synet. Dagene er korte, men så utrolig vakre. :-))  Snøfnuggene har vi heldigvis ikke sett så mye til (de kommer vel...), men de måtte jo med på eska for å skape stemning. Har brukt glitter på dem for riktig å få fram snøkrystallene.

2 kommentarer:

 1. Nydelig konfekteske,jeg liker veldig godt blåfargene du har brukt :)

  Klem

  SvarSlett
 2. MAKAN!!! Er det virkelig mulig å lage så flott konfekteske?? Er i nesegrus beundring her jeg. Bare det å sette sammen alt du har gjort :-) Den ble virkelig lekker. Mine julekort kommer fra Nille.
  Jeg husker en jul jeg sydde julekort til alle sammen. Mye arbeid og masse glede med å gi de bort. Så skjønte jeg at de ble hivd rett i søppelkassa på ny året. Hmmm, derfor: NILLE!!!! Jeg tenkte: det er jo tanken som teller :-) Men du har jo bare helt aldeles skjønne julekort. De hadde IKKE jeg sendt fra meg..hehehehe..
  Ha ei fin og kreativ uke :-)

  SvarSlett