torsdag 30. mai 2013

Dåpskort

Det er hetebølge i Nordland for tida, så det blir ikke produsert særlig mye. Når graderstokken viser over 28 grader, er det bare å nyte livet på terrassen, - - etter jobb, vel og merke. Å undervise i glovarmt klasserom krever sitt av både lærer og elever......  - men vi skal ikke klage. :-)

Jeg har laget et dåpskort på bestilling. Har hatt utfordringa til Kort o Mania i bakhodet da jeg laga dette. De har bingo og jeg har brukt punch/dies - bokstaver/tekst og charms/metall. Jeg har brukt to ulike Spellbinderdies samt bokstaver fra Qk. Ei lita prinsesse må jo ha blank krone og for å matche denne har jeg brukt en liten, blank rondell i en av blomstrene, samt i pynten som får kortet til å stå.

 
 
Jeg legger kortet i utfordringa til Kort o Mania # 86. 7 kommentarer:

 1. Nydelig baby kort, i fine farger.
  Tusen takk for du deltar hos Kort O Mania.
  Lykke til.
  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 2. Kjempesøtt og stilig!
  Vi har samme været hos oss, nyyyyter:)
  Klem fra Gunn

  SvarSlett
 3. Nydelig babykort!
  Klem, Berit

  SvarSlett
 4. Et nydelig dåpskort!! Søtt motiv og prinsessekrone må klart være med:-)
  Ikke så mye hobby her heller....sommerdagene er best ute og må bare nytes!

  Ha en fin dag!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 5. Takk for trivelig kommentar på bloggen min, og for noen trøstens ord i disse også vemodige dager. Jeg avslutter nemlig for siste gang hvis alt går som jeg har tenkt. Når noen spør om jeg skal slutte, svarer jeg at jeg skal begynne, for det er det jeg tenker. Den kreative siden har ligget brakk hele dette året, så jeg er ikke kommet til begynnelsen... Så flotte kort du lager. Jeg har surfet litt rundt på bloggen din, og du er skikkelig flink. Klem fra mæ..

  SvarSlett
 6. Et utrolig lekkert dåpskort, nydelig bilde!
  Ha en fin dag!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlett
 7. Et nydelig kort i nydelige farger♥.

  Klem, Marita

  SvarSlett