torsdag 30. mai 2013

Dåpskort

Det er hetebølge i Nordland for tida, så det blir ikke produsert særlig mye. Når graderstokken viser over 28 grader, er det bare å nyte livet på terrassen, - - etter jobb, vel og merke. Å undervise i glovarmt klasserom krever sitt av både lærer og elever......  - men vi skal ikke klage. :-)

Jeg har laget et dåpskort på bestilling. Har hatt utfordringa til Kort o Mania i bakhodet da jeg laga dette. De har bingo og jeg har brukt punch/dies - bokstaver/tekst og charms/metall. Jeg har brukt to ulike Spellbinderdies samt bokstaver fra Qk. Ei lita prinsesse må jo ha blank krone og for å matche denne har jeg brukt en liten, blank rondell i en av blomstrene, samt i pynten som får kortet til å stå.

 
 
Jeg legger kortet i utfordringa til Kort o Mania # 86. 



lørdag 25. mai 2013

Bryllupskort - nok en gang

Vår og sommer er bryllupstid - også på scrapperommet mitt.  Jeg har laga mange bryllupskort nå i mai, har bare ikke hatt tid til å legge dem ut her. Flere bestillinger venter. :-)  Dette er et staffelikort som gir god plass til navnene på brudeparet. Har brukt mine gamle Qk-dies til å lage hjerter og tekst, samt Marianne die til de gjennombrutte bladene.

 Deltar i utfordringen til:
 Kreativ scrapping # 5, Scrap'a'Long #27 og Hjerteboden #5.

onsdag 1. mai 2013

Bryllupskort - et såkalt "utålmodighetskort"

Ja, jeg skjønner egentlig ikke helt at dette heter utålmodighetskort, for det kreves jo litt tålmodighet for å lage det. Jeg har klippet hjertene for hånd og bare det er mye finpuss.  Nå høres det ut som jeg klager, - sannheten er vel at jeg har kosa meg med å lage dette. :-)  Jeg skulle gjengjelde en tjeneste, derfor et litt forseggjort kort. :-)
Det nederste bildet, fra innsiden, er tatt før jeg monterte kortet og la på glitter. 

Maimåneden kommer til å stå i bryllupets tegn her hos meg. Dette er bare det første av en rekke bryllupskort som jeg har fått bestilling på. :-)  Det er jo litt koselig å lage fine kort som skal pynte gavebord på den store dagen.


 
Jeg deltar i følgende utfordringer: