torsdag 24. mars 2011

En lilla ballerina

Denne ballerinaen ble malt for ei stund siden og montert på den lilla ramma som er fra Spellbinder. Så ble den liggende der.  Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for hvordan fortsettelsen skulle bli, men da jeg så Kort o Manias utfordring om å bruke dies og punchere kom inspirasjonen til å gjøre den ferdig. Har i tillegg brukt punch fra Mc Gill for å lage greiner og  en M Stuart-punch til sommerfuglene. 

6 kommentarer:

 1. Kjempe flott kort! Nydelig ballerina og fine puncher/dies:-)
  Håper dere ikke får mere snø da...30cm snømåking ...vi vil ha vår nå! Her hos oss har vi hatt mange fine dager med masse sol...og snøen har minket betraktelig.

  Ha en fin og kreativ helg! Klem Laila.

  SvarSlett
 2. heisann :) du skriver inne på bloggen min at du ikke finner scrappedillå, det er ikke en nettbutikk,men ett fysisk utsalgsted som jeg har i huset mitt, du finner meg i Egersund, men skulle du finne noe du liker på noen av de butikkbildene som jeg har i bloggen min,så sender jeg dem til deg. de stemplene er digistamps, så jeg skal rette det opp i bloggen min å skrive det ned så ikke flere tror jeg har dem i scrappedillå :)
  ønsker deg en riktig flott fredag :) klem inger synnøve

  SvarSlett
 3. problemet mitt er at når jeg sitter å klikker på diverse sider og plutselig ser det fine stemlet,ja da klikker jeg på det og handler det, så glemmer jeg å lagre siden, gjett om jeg har iritert meg på det mange ganger,men skulle jeg finne det ut så skal jeg gi deg besje,men du kan søke på "scooter Boy Mikey" så tror jeg du får noe opp :)

  SvarSlett
 4. Den der ballerinaen er noe av det søsteste osm Magnolia har kommet med tror jeg og jeg har det selv.
  Nyydelig malt og lekre lillatoner. Flott med den spellbindersen bak motivet.

  Hilsen Renate

  SvarSlett
 5. Nydelig kort:)
  Takk for at du deltar hos Kort O Mania:)

  SvarSlett
 6. kjempe søtt lille kort :D
  takk for at du deltok på kort o mania sin utfordring!
  klem fra linda s l

  SvarSlett