torsdag 11. august 2011

Heller "haulaus" enn rådlaus :-)))))

Det er vel kanskje ikke alle som skjønner den overskrifta der, men det handler om å være oppfinnsom, - og finne kreative løsninger. :-)) Jeg har nemlig lenge vært på leting etter et stativ, en boks eller noe som jeg kan ha kortene mine i når jeg en sjelden gang er ute og selger kort. Har funnet noen, men synes de ble så altfor dyre.

Nok om det, - saken ble lagt på is helt til jeg diskuterte dette med ei venninne.  Vi syr ganske mye, begge to, og kom fram til at det måtte gå an å sy noe som kunne brukes. Syplast - eller veskeplast som det heter, var allerede innkjøpt og etter litt måling og fundering gikk jeg i gang. Resultatet ser dere her!!  Det er plass til 14 kort i denne mappa - størrelsen gav seg ut fra bredda på plasten. Med en solid krok i toppen kan denne henge på vegg eller festes i taket. Jeg har valgt å ikke ha lommer på baksida denne gangen, men det er fullt mulig. 

Det beste er jo at når den ikke er i bruk, så er det bare å rulle den sammen og da tar den liten plass.  Det er første gang jeg syr i veskeplast og jeg følte meg litt klønete, så det er ikke det peneste jeg har laga, men du verden så praktisk. :-)))))))  Og prisen er til å glede seg over - stoff og skråband hadde jeg liggende - og plasten kosta 50 kr. 

4 kommentarer:

 1. Kjempesmart løsning☺.

  Ønsker deg en fin ettermiddag.

  Klem Marita♫♫

  SvarSlett
 2. Så tøff!
  Flink med symaskinen er du også, den ble knallfin - me like!

  Klem

  SvarSlett
 3. Så smart og flott ble den også:)

  SvarSlett
 4. Wow..... kjempestilig!!! Smart løsning!!
  Synes den ble superfin, jeg!!! <3

  SvarSlett