søndag 7. august 2011

Med rosa kjole og teddybjørn

Bildmålarne har laget dette flotte stempeltrykket. Den lille jenta hånd i hånd med bamsen er jo bare helt bedårende. Det er Thats just so cute som har inspirert meg denne gangen med sitt flotte fargerike bilde. Etter å ha malt motivet har jeg trykket og embosset det med Spellbinderen. Teksten er fra Norsk Stempelblad og jeg har brukt diverse blomster og blad til pynt. Til slutt noen sommerfugler og en liten bamse i bronse. Måtte ha med litt metall for at det ikke skulle bli så altfor sukkersøtt - dessuten ble jeg visst litt inspirert av alt metallet som var i premien fra So cute  :-)))

5 kommentarer:

 1. Hei takk for kommentar i bloggen min. skulle gjerne svart deg på mail, men du står som noreply-.blogger så mailadr di komemr ikke opp.
  Sparken står ikke på Røros men på Tynset og skal visstnok være verdens største. Den ble skifta ut sist vinter for det varnoen som hadde laga en som var større enn den de hadde før.

  SvarSlett
 2. Så herlig kort ♥ Supersøte farger!! Takk for hyggelige kommentarer i bloggen min! De prikkene som kan se ut som små perler er Liquid Pearls, se linken under så ser du hvordan flasken ser ut :)
  https://hjerteboden.nordicshops.com/product.html/white-opal-liquid-pearls?category_id=130.

  Veldig kjekt og anvendelig produkt :)

  Ha en flott uke!
  Klemmer fra Bente

  SvarSlett
 3. et flott kort som er nydelig pyntet.
  de sommerfuglene og bamsen gjorde seg skikkelig bra her.
  nydelig papir og i i tillegg likte jeg den mørke rammen rundt der igjen.
  takk for ditt bidrag. klem pia

  SvarSlett
 4. Vakkert!! Nydelige farger og så søtt at du har tatt med metallpynt også. De satt virkelig den berømte prikken over ién.
  Tusen takk for at du scrapper med oss.

  Klem Gunn-Elin

  SvarSlett
 5. Nydelig kort i sarte vakre farger, og et herlig trykk:)

  Takk for at du deltar hos TJSC

  Smil fra Anne:)

  SvarSlett