fredag 25. november 2011

En god kopp sjokolade eller te - når du trenger å roe ned...

Jeg falt for dette enkle stemplet av ei jente med en kopp.  Her er det ikke mye stæsj og glamour - og jeg kjenner meg så igjen i dette motivet. Ikke minst i denne travle førjulstida er det viktig å sette seg ned og nyte de små øyeblikkene i hverdagen.

Motivet er malt med distress ink og trykket ut med Spellbinder. Koppen er fra Qk og til borden har jeg brukt MS-punch.  Har brukt blomstene fra borden til dekor på selve trykket. Blomstene er pyntet med liquid pearl. En enkel liten blomsterkvast nede i venstre hjørne og ellers et lite teksttrykk som jeg har brukt utallige ganger. Blir aldri lei det!

Scrappekammeret har utfordring som heter "Mens vi venter..."  og jeg synes dette kortet passer veldig godt inn der. Det er viktig å sette seg ned og kose seg litt og ikke la julestria ta overhånd, - ikke sant??

5 kommentarer:

 1. Fikk skikkelig lyst på en stor kopp med min spesial chili kakao når jeg så kortet ditt. Flott!!

  Tusen takk for at du deltar på candyen min.

  God helg!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempeflott kort, så nydelig pyntet med de små perlene og liljene. :)

  Håper du har hatt en flott 1. søndag i advent.
  Klem, Anne.

  SvarSlett
 3. Jeg legger bloggen din i bloggelisten min jeg.
  Har lyst til å ta turen innom igjen.
  Ha en flott uke. :)

  Klem Trollkjerringa. :)

  SvarSlett
 4. Åhhh, for et hærlig kort:-) Må jo til bokhandelen for å få tak i kort jeg da. Og de ser IKKE ut som dine!
  Førjulstiden er en vakker tid jeg nyyyter i fulle drag. Julebaksten tar Fru Bertha fra Meny seg av og vask av huset gjøres på våren. Nei, nå skal jeg la julen komme sigende inn i sjela og bare gjøre " det Sissel har lyst til"...." ikke mye å skrive hjem om,det gjør hun hele året" sier gubben...hehehe... I dag er det siste quiltemøte i Grenland Quiltelag, så da setter vi kroken på for dette året. Hehe, kattene har fått nye bjeller på halsbåndet så det høres ut som om julenissesleden kommer ned trappa :-)

  SvarSlett
 5. Wow! Så flott och så vackert dekorerat!! Tack för att du väntar med oss på Scrappekammeret och tar det lite lugnt innan julen startar på allvar!

  Kram
  Linda

  SvarSlett