onsdag 4. juli 2012

Just married


Nok et bryllupskort fra meg. Har laga flere staffelikort i det siste - og synes det er så greit til sånne dager der det er gavebord, for da kan kortet stå framme. Dette brudeparet har champagne og brunt i sine bryllupsfarger, så fargevalget gav seg litt selv. Det tosidige mønsterarket er "Vintage" fra Minnehjørnet. Jeg har trykt ut motivet med Spellbinder og vinglassene med Qk. Ellers litt stæsj fra mine gjemmer.

I dag er det sol her i nord, og da lukker jeg døra til scrapperommet. Vi har hatt så lite godvær, at det lille vi får må nytes ute. Ha en fin dag alle sammen!!

5 kommentarer:

 1. Flott kort!
  Takk for hyggelig kommentar på min blogg! Og du er hjertelig velkommen i hagen min,hvis du skulle komme forbi her sørpå! Men du vet, med fotoapparatet fanges bare det inn som jeg vil vise fram.....
  Her titter også sola fram i dag, så lunsjen inntas i alle fall ute. Ellers må jeg nok inn for å vaske vegger-jeg har etter 25 år med trehvite vegger fått fullmakt av mannen til å male dem, så jeg får bare stå på.....

  SvarSlett
 2. For et lekkert bryllupskort du har lagd, nydelige farger og et herlig motiv!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott kort!
  Jeg er nok mest produktiv om sommeren, utrolig nok, men når midnattsola flommer inn på scrapperommet og det er stille i huset, da har jeg de fineste stundene. :)
  Nyt sommeren, ingenting er vel finere enn Nord-Norge når det er så flott som i dag!

  SvarSlett
 4. Veldig fint kort, heldige er de som mottok det :-)

  SvarSlett
 5. Så morsomt å se så mye forskjellig du har laget i det siste. Herlig at du har funnet ut av broderifunksjon på symaskinen også:) Bryllupsmotivet over var supersøtt. :)

  SvarSlett