onsdag 25. juli 2012

Vinterlig bursdagskort

Neida, jeg har ikke begynt på julekortene, - dette er bursdagskort til en snøscooterentusiast. Vi har mange sånne her nord... 

Papirene er fra Bazzill, Carolees og Papirdesign. Har laga snøfnugg med div. puncher og glitter fra Stickles. Perler fra Prima. Det lille stempeltrykket er et clearstamp fra North Star. Har sydd på symaskin og malt med distressink.

Kortet legges i utfordringene til Kreative hender og Ett Trykk.

6 kommentarer:

 1. Kjempekult kort ;). Likte dette kjempegodt. Og takk for at du bidrar med enda ett bidrag hos Kreative Hender. Lykke til med trekningen ved utgangen av måneden. Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Så stilig kort du har laget - elsker snøkrystaller ( sålenge de er i papir) ;)

  Klem fra May Grethe

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for den koselige kommentaren du la inn i nybloggen min her om dagen :) Supert å være kontaktlærer og følge en klasse gjennom flere år! Når det gjelder vær: Virker ikke som om man behøver å misunne noen været i sommer - alle har regn :) Kos deg videre med innesyslene!

  Klem, Kari

  SvarSlett
 4. Glemte å si at du har masse fint i bloggen din! Symaskina di må være rene vidunderet!

  SvarSlett
 5. Jeg har på følelsen at vinteren kommer snart, så dette kortet var helt betimelig, synes jeg. ;) Moro å lage personlige kort og mottaker av dette blir nok helt sikkert formøyd! Lekre papir og flott motiv!
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 6. Kjempestilig:) Ikke så mange gradene unna snø her i nord, hehe;) Takk for ditt bidrag til Trykkpressa og masse lykke til!

  SvarSlett